Guitarmaking by not so dummies kausi 2

Jakso 3 - "Kohti valmistumista"

Toisen kauden kolmannessa ja viimeisessä episodissa tehdään kitarat valmiiksi. Mammuttimainen yli puolen tunnin spektaakkeli nyt nähtävissä!!

Kauppa on auki!!!!!

Ju***ta, nyt tulee kovaa kamaa. ApiKai kauppa on auki ja tuotetta tulee koko ajan lisää. Käykää tsekkaan uutuudet ja kipinkapin kaupoille!!!

Guitarmaking by dummies tarina alkaa...

Kun kaksi keski-ikäistä ukkelia alkaa illanistujaisten ohessa lyömään kämmeniä yhteen molempien pitkäaikaisesta haaveesta, saattaa homma lähteä täysin lapasesta… Eli molemmilla on ollut kauan haaveena rakentaa oma kitara. Molemmat on kitaraa soittaneet parhaimmillaan yli 35 vuotta joten nyt olisi aika tehdä haaveista totta.

Syyskuun alussa 2022 homma laitettiin tulille ja projekti alkoi. Tavoitteena reilun kahden kuukauden aikana rakentaa soittokelpoiset kitarat. Toinen rakentaa Fender Telecaster -tyyppisen kepin ja toinen saman valmistajan Stratocaster mallisen kuusikielisen. 

Ohjeita ei kysellä vaan kaikki mahdollinen tieto haetaan internetin ihmeellisestä maailmasta. 

Samalla syntyi idea projektin videoimisesta ja siksi hommaa pääsee seuraamaan ihan jokainen jolla interneetti -yhteys on käytössä. Tarkoituksena ei ole todistella että olisimme täysin puutyö-untuvikkoina huippu soitinvalmistajia vaan että pystymmekö näillä ”taidoilla” ja ohjeilla tekemään soitettavan soittimen ja ehkä antamaan intoa muillekin asiasta kiinnostuneille.

Api & Kaitsu

APIKAI somessa

Guitarmaking by Dummies JuuTube Tsännel

Tässä pikkuisen ns. "makinf of" materiaalia jota voi jokainen katsella silloin kun siltä tuntuu. Jotkut klipit voivat selventää asioita mutta luultavasti vaan sekoittavat päätä enemmän 🙂 Ja käykäähän Subskraibaamassa meidän Chänneliä niin saadaan ilosanomaa levitettyä!

Guitarmaking by Dummies blogi